26/5/13

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. vol 1.


Χελλόου έβρι ουάν!!!
Είμαι παρα πολυ χαρούμενη για αυτό το πόστ, γιατι είχα λυσσάξει κυριολεκτικά εδώ και μέρες- η έμπνευση με είχε κατακλίσει, καταλαβαίνετε-..και τελικά, ιδού!!
Το φτιάξαμε με μπόλικη χολή, εεε.. ενδιαφέρον δηλαδή, πολυ ενδιαφέρον, και διάθεση, με τη φίλη μου, την μαναρακλάρα Ειρήνη, και έχει ως θέμα τα  πράγματα που δε θα πρεπε να φοράει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ, ανεξαρτήτως στιλ. Και λέω ανεξαρτήτως, γιατί εγώ για παράδειγμα, δεν θα φόραγα ποτέ μια τούλινη emo φούστα με αγκράφες, αλλά κατανοώ απόλυτα οτί πρεσβεύει ένα συγκεκριμένο στίλ, οπότε της επιτρέπω να συνεχίσει να υπάρχει.
Αντιθέτως, για τα παρακάτω, αξίζει τα εργοστάσια τους να πάρουν φωτία. Χτές.

ΥΓ. Αν κάπου γύρω σας ( ή χειροτερα..πάνω σας!), βρίσκεται κάποιο απο τη λίστα μας, θα ήθελα να πω, οτι ''μια πλάκα κάναμε'' , και οτι έχω μετακομίσει.

Λοιπον ξεκινάμε. PART 1. Παπούτσια.

1. CROCS. (Μαριάννα)



Θέλω πραγματικά να μου πείτε, ο τύπος -γιατι ήταν σίγουρα τύπος, δεν είναι γυναικείο δημιούργημα αυτο το πράγμα-  που εμπνεύστηκε μια πλαστική, πράσινη ως επι το πλείστον, τρυπητή ΓΛΩΣΣΑ με ένα χερούλι ΚΟΥΒΑ απο πίσω και εσοχή για ΠΟΔΙ, θεώρησε όντως οτι αυτό είναι ένα προιόν άξιο να βγεί στη μαζική παραγωγή και να πλημυρρίσει το κόσμο?? Και πες βρέθηκε ένας τρελός, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτο το λαστιχένιο έκτρωμα να έχει κατακλίσει τις καρδιές και τις βάλιτσες κάθε Γερμανού ή Αγγλου τουρίστα ( ίσως γιατί συνδυάζεται ωραία με ασπρη κάλτσα?), και να χει γεμίσει τα ράφια και του τελευταίου παπουτσομάγαζου στο πλανήτη? Είναι ίσως μια άλλη εκφανση του φαινομένου UGG, αλλα ρε παιδί μου οι UGG- και οχι επειδη έχω- όσο άσχημες και να ναί, έχουν μια πρακτική χρήση, ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ.
Αυτο το λαστιχοειδές υπόδημα, Α.Αν  δεν είσαι κάτω των 8, και
Β.Αν δεν είσαι γιατρός-νοσηλευτής ( γιατι έχουν ΤΡΕΛΗ περασακλα στα νοσοκομεία να σας πω), που την ώρα του χειρουργείου μαθαίνεις οτι η γυναίκα σου γεννάει, αλλα ένα κουνάβι έχει καταπιεί το κλειδί του φορίαμου σου και δε μπορείς να πάρεις τα κανονικά σου παπούτσια, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να βγείς φορώντας τα δημοσίως.
Αν τά εχεις...μπορείς να τα βάλεις την ώρα που καθαρίζεις το πατάρι. Αν δεν τα χείς...μη τα πάρεις.


2. MULLES. (Ειρήνη)




Αυτο το τερατωδες υποδημα, το παπουτσι του Τσερνομπιλ κατα πολλους, ονομαζεται μιουλ. Μετα απο πολλες ωρες σκεψης κατεληξα στα δυο τινά: ειτε ο σχεδιαστης που το ενεπνευσθη ηταν γεννημα θρεμμα Μπουρναζιωτης και στα δικα του ματια το δημιουργημα του φανταζε η επιτομη του στυλ, ειτε κινδυνευε με απολυση εαν δεν εβγαζε σχεδιο για νεο παππουτσακι ως το επομενο πρωι οποτε τι να κανει ο χριστιανος, παει σε ενα εφημερευον φαρμακειο, αγοραζει ενα ζευγαρι τσοκαρα Dr. Scholl, τα λυγιζει με ενα τσεκουρι, κοτσαρει και μια ταβανοπροκα απο την κατω πλευρα και voila.
Σοβαρα τωρα ομως. Ποια γυναικα ειδε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ σε μια βιτρινα και σκεφτηκε οτι ηταν καλη ιδεα να το αγορασει? Παλι καλα, εαν εξαιρεσουμε μια περιοδο γυρω στα early '00 κατα την οποια οι γυναικες τα φορουσαν αβερτα, σημερα -ΑΙΣΙΩΣ- ο πληθυσμος των mulles εχει περιοριστει στα πελματα συνοικιακων κομμωτριων. Ωστοσο, χωρις ιχνος υπερβολης, τα mulles πρεπει να ηταν το δευτερο μεγαλυτερο πληγμα που δεχτηκε ο κοσμος της μοδας μετα το φορεμα απο σπαλομπριζολες της Lady Gaga το 2010.


 3.TΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ''ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ''. (Μαριάννα)





Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.
Εκτός απο αυτήν την εικόνα, που σου χει κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο πρίν προλάβεις καν να ανοιξείς το στόμα σου. Seriously τώρα, πως είναι δυνατόν ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ αυτό το παπούτσι να έκανε ΠΑΤΑΓΟ μια εποχή, πως είναι δυνατόν να θεωρείται αρκετά καλό για να φοριέται ακόμα και σήμερα, πως είναι δυνατόν ΓΕΝΙΚΑ?? Δεν του χει βγεί άδικα ο χαρακτηρισμός '' για τη κατσαρίδα στη γώνια''. Αλλιως τι αλλη χρησιμότητα μπορεί να έχει αυτή η μυτόγκα? Δεν είναι απλά μυτερό, δεν είναι ντελικάτο τριγωνάκι, δεν είναι σικ, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Οχι οχι, ψέματα, είναι κάτι. Και είναι ΛΑΘΟΣ. Και να φοράς νούμερο 35, πάει στο καλό, αμα φορας 41 με όλο αυτό φτάνεις αισίως στο 45. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Και το χειρότερο απο όλα είναι, οτι η συγκεκριμένη εκδόχη  που σας δείχνω είναι η καλύτερη. Γιατί πολύ συχνά οι κατασκευαστές και οι σχεδιαστές του δεν θεωρούν οτι είναι αρκετά καλό σκέτο (γιατι άραγε??), οπότε επιλέγουν να το εξάγουν σε υπέροχες λαμε, κροκοδιλέ και χρυσομυγί αποχρώσεις. Δεν συζητώ καν για το αποτέλεσμα όταν βγαίνει και σε winter collection, Edition Μποτας. Εκει μιλάμε πλέον για ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ.
Σας προκαλώ ανοιχτά, βρείτε μου ΜΙΑ γρια, οχι ΜΙΑ γριά που να μην έχει τέτοιο παπουτσί.
Θάνατος στο παπούτσι -ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε τη γριά-, ναι στο AROXOL.




Αυτά τα τρία για αρχή!
Ακολουθεί νεξτ πάρτ, με... λατρεμένα ρούχα! (Τσεκάρετε ντουλάπες και πετάχτε τα όσο είναι καιρός!)
Φιλούμπες

4 σχόλια:

  1. Nice pics! Have a wonderful weekend:)

    http://www.bloglovin.com/blog/3880191

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρέπομαι.... Το 2 και το 3 τα έχω βάλει. Και σε διάφορα χρώματα!

    Προς υπεράσπιση όλων των 28+ θέλω να πω ότι ήταν τρελή μόδα!Πλέον είμαι καλά. Είμαι καθαρή εδώ και 8 χρόνια. Τα πέταξα και ησύχασα...

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γελασα πολυ!!!!!
      Δε πειραζει, σημασια εχει να σαι καλα τωρα!
      Σου δινω δικια που ηταν τρελη μοδα, θα αυτομουτζωνομαι σε μερικα χρονακια με αυτο που φοραω τωρα μαλλον!!
      Ευχαριστω που περασες! Φιλακιααα

      Διαγραφή

Thank you for your sharing your own point of view :) I'
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, θα χαρώ άπειρα να απαντήσω!